Programska pravila

Slanjem vašeg prijedloga odobravate HrOUG-u i HUJAK-u promoviranje, objavljivanje, prikazivanje i širenje sadržaja dostavljenih organizatorima, uključujući vaše ime i prijedlog, za sva korištenja povezana sa JavaCro'17 konferencijom.

Odabranim predlagačima će biti dostavljena obavijest o prihvatu njihove aktivnosti. Istovremeno će od autora ili prvoimenovanog autora (ukoliko je više prijavljenih), biti zatraženo prihvaćanje sudjelovanja i obaveza prezentiranja na konferenciji, te ponuđen obrazac pristanka govornika. Svojim prihvaćanjem autor je uz pravo sudjelovanja na konferenciji preuzeo i obavezu govornika na konferenciji te mu je odobrena besplatna propusnica. Ova besplatna propusnica omogućava pristup na sva događanja na konferenciji.

Prihvaćanje besplatne propusnice mora biti u suglasnosti sa pravilima govornikovog poslodavca, uključujući sukob interesa, etička i pravila poklanjanja. Besplatna propusnica će biti poništena ukoliko je sesija poništena ili zamijenjena.

Besplatna propusnica je ograničena na jednog govornika i nije prenosiva, osim u slučaju posebnog odobrenja organizatora.

Organizatori ne nadoknađuju govornicima troškove. Govornici su odgovorni za sve važeće poreze ili druge troškove vezane za prihvat besplatne propusnice.

Ne uključujte vlasničke ili povjerljive materijale. Prijavitelj je odgovoran za ishođenje potrebnih dozvola za korištenje materijala. Provjerite svaki kontakt i informacije o sadržaju prije slanja prijave.

Organizatori zadržavaju pravo izmijeniti informacije prijavljene aktivnosti po jasnoći, dužini i stilu, kako bi osigurao korištenje konferencijska pravila i imena.

Svi rokovi moraju biti ispunjeni. Svi zahtjevi zaprimljeni nakon definiranog roka neće biti odobreni, a propušteni rokovi mogu dovesti do otkazivanja prijavljene aktivnosti. Organizatori zadržavaju pravo otkazati sjednicu ili govornika, ako je to potrebno.

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!