Prijava rada

HrOUG i HUJAK i ove godine organiziraju najveće međunarodno Java okupljanje u jugoistočnoj Europi. Planiramo u dva radna dana okupiti 50 predavača iz Hrvatske i pozvati značajna svjetska imena iz Java područja. Očekujemo preko 250 sudionika iz Hrvatske i inozemstva u Rovinju, Hotel Istra Crveni otok.

Ako ste specijalist iz Java okruženja i ukoliko imate interesantnu temu za Java konferenciju, sudionici konferencije žele vas čuti. Ovo je vaša prilika da nam se pridružite na konferenciji namijenjenoj razvojnim inženjerima, donositeljima odluka, korisnicima – kako iz Java tako i iz ostalih okruženja, konzultantima, arhitektima, istraživačima, partnerima i pokroviteljima. Zato ne oklijevajte, pošaljite vaš prijedlog do 10. ožujka !!! ROK ZA PREDAJU RADOVA JE PRODULJEN DO 24. ožujka !!!

Opće informacije

Mjesto održavanja: Hotel Istra, Crveni otok / St Andrew island, Rovinj, Hrvatska

Datum: 10. – 12. svibnja

Ključni datumi:                       

Poziv za prijavu radova od: 1. veljače
Predaja prijava radova do:

10. ožujka

PRODULJENO DO 24. ožujka

   
Obavijest o prihvatu rada do 1. travnja
Dostava prezentacija do   28. travnja

Loading...

Upute za prijavu radova 

Preporučujemo vam da odvojite vrijeme za pregled programskih pravila, te za informacije, savjete i smjernice prije nego počnete pripremati prijedlog. Prije dostave potrebno je pogledati tematska područja i odabrati grupu u koju ćete uvrstiti vaš rad.

Za prijavu aktivnosti potrebna je registracija i otvaranje korisničkog računa. Ukoliko ga već imate, koristite postojeći, a ukoliko ga do sada niste otvorili potrebno je provesti registraciju. Nakon što ste jednom otvorili svoj korisnički račun, možete prijeći na prijavu za podnošenje prijedloga. Ukoliko ste zaboravili korisničko ime i/ili lozinku, jednostavno odaberite opciju "Jeste li zaboravili lozinku" i uskoro ćete dobiti nove podatke za prijavljivanje. 

Organizator će e-mailom dostaviti odluku o prihvatu vašeg prijedloga, nakon čega očekujemo, ukoliko preuzimate obavezu predavanja i odobravate organizatorima promoviranje, objavljivanje, prikazivanje i širenje dostavljenih sadržaja, uključujući vaše ime i prijedlog, za aktivnosti povezane sa JavaCro konferencijom da nam to mailom i potvrdite.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o pozivu za prijavu aktivnosti kontaktirajte organizatora na info@hroug.hr.

Radujemo se vašim prijedlozima.

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!