Prijava rada

Prijava predavanja 8. međunarodne Java konferencije u Hrvatskoj - JavaCro'19 je otvorena!

Mjesto: Hotel Sol Garden Istra, Umag, Hrvatska

Datum: 12. – 14. svibnja 2019.

I ove godine, HrOUG i HUJAK organiziraju najveće međunarodno Java okupljanje u ovom dijelu Europe. Cilj organizatora je okupiti 50 visoko-kvalitetnih predavača iz Hrvatske i EU te pozvati značajna svjetska imena iz ovog područja. Očekujemo više od 300 sudionika koji će nam se pridružiti u još jednoj izvanrednoj konferenciji JavaCro, ove godine u hotelu Sol Garden Istra u Umagu, jednoj od vrhunskih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Ako želite nešto zanimljivo podijeliti sa zajednicom i ako želite prikazati svoja dostignuća, sudionici konferencije žele vas čuti. Ovo je izvrsna prilika da ispričate svoju priču, podijelite svoje isksutvo, prikažete rezultate svog projekta i promovirate svoj proizvod, tvrtku i sebe pred velikim brojem razvojnih inženjera, developera, programera, softverskih arhitekata i projektnih menadžera, kao i predstavnicima medija, potencijalnim partnerima i klijentima. 

Prijavite prijedlog svog predavanja (naslov i sažetak) i steknite šansu podijeliti svoje znanje na jednoj on najznačajnijih tehnoloških i poslovnih konferencije o razvoju softvera u ovom dijelu Europe. Nemojte oklijevati - pošaljite svoj prijedlog čim prije!  

Ključni datumi:                       

Prijava radova do: 25. ožujka
Obavijest o prihvatu rada do: 1. travnja
Dostava prezentacija do: 29. travnja

Loading...

Upute za prijavu radova 

Preporučujemo vam da odvojite vrijeme za pregled programskih pravila, te za informacije, savjete i smjernice prije nego pošaljete prijedlog. Prije dostave pogledajte tematska područja i odaberite grupu u koju ćete uvrstiti vaš rad.

Za prijavu aktivnosti potrebna je registracija i otvaranje korisničkog računa. Ako ga već imate, možete koristite postojeći, a ako ga do sada niste otvorili potrebno je provesti registraciju. Nakon što ste jednom otvorili korisnički račun, možete prijaviti prijedlog. Ako ste zaboravili korisničko ime i/ili lozinku, odaberite opciju "Jeste li zaboravili lozinku" i uskoro ćete dobiti nove podatke za prijavu. 

Organizator će e-mailom dostaviti odluku o prihvatu prijedloga, nakon čega očekujemo, ako preuzimate obavezu predavanja i odobravate organizatorima promoviranje, objavljivanje, prikazivanje i distribuciju dostavljenih sadržaja, uključujući vaše ime i detalje prijedloga, za aktivnosti povezane s konferencijom  JavaCro da nam to i potvrdite.

Ako imate bilo kakvih pitanja o pozivu za prijavu aktivnosti kontaktirajte organizatora na info@hroug.hr.

Radujemo se vašim prijedlozima!

Organizatori

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga Oracle korisnika i Hrvatska udruga Java korisnika. 

Prati nas na Facebooku

Novosti, fotografije i zanimljivosti objavljujemo na službenoj Facebook stranici JavaCro konferencije.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz JavaCro objavljujemo i na Twitteru!